Blog

RSS

Trobada multicultural en San Felipe Neri

07-02-2019


Trobada multicultural en San Felipe Neri

 


 


El dimecres passat vam tenir el plaer de compartir el matí amb, la que ja considerem, la nostra escola amiga. Amb l’excusa de commemorar el Dia Internacional de la Pau i la No Violència, l’escola  de San Felipe Neri (CEIP Cardenal Belluga), ens va convidar a celebrar l’efemèride junts.


El matí va començar amb un joc de benvinguda perquè  els xiquets i xiquetes es conegueren millor.


A continuación, ens vam barrejar en cinc equips per a fer una gran gymkana, passant per cinc estacions que tenien com a tema principal els valors de la pau.


Quan vam acabar de pasar per totes les estacions, la nostras directora, Isabel Picó Ledesma, els va lliurar uns obsequis com agraiment per  la seua invitació. El regal va ser un trencaclosques, un joc de Mikado i unes casetes de fusta per als ocells. Tot aço ho vam realitzar tant el claustre com l’alumnat, a mà, i amb molt afècte.


Seguidament vam pasar a l’esmorzar intercultural. Les families de l’escola, algunes de elles provinents d’altres països, havien preparat deliciosos aliments per a compartir. Va ser una alegria experimentar el grau de generositat i d’implicació de les famílies, ja que tant l’escola com les famílies es necessiten, i és fonamental que col·laboren pel nostre bé comú més preuat: la infncia.


Abans d’acomiadar-nos, i com a colofó final, la directora del CEIP Cardenal Belluga ens va fer entrega de  la correspondència que ens vam estar enviant. Una iniciativa que va començar l’any passat amb la intenció de fomentar l’ús de la llengua valenciana.


Des del Col·legi de Puçol ja estem redactant les contestacions a les mateixes  i pensant en la nostra pròxima jornada de convivècia amb els/les nostres amics i amigues de San Felipe Neri.


Autor: Raül Egío Rodríguez, Mestre del Col·legi.

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top